donderdag 28 maart 2013

Oude onopgehelderde zaken opnieuw onder de loep

Wat en Waarom Cold Case Tresoar?


Onopgeloste zaken, oftewel ‘cold cases’; Tresoar heeft er een mooie collectie van. Geheimschriften die nooit ontcijferd zijn, onopgeloste moorden, verdwenen personen…

Tijd om de onderste steen boven te halen, vindt Tresoar. En daarom is een heus Cold Case team in het leven geroepen. Oude onopgehelderde zaken worden met frisse moed en nieuwe inzichten opgepakt.

Of Tresoar dit alleen doet? Absoluut niet! Jij kunt ons helpen. Duik met ons in de mysteriën van het verleden en werk mee aan de oplossing! Bedenk scenario’s, schakel experts in, struin het internet af, geef tips of suggesties etc. Al je ontdekkingen, ideeën, suggesties, tips of vragen kun je kwijt op onze facebookpagina
www.facebook.com/coldcasetresoar en/of op Twitter www.twitter.com/coldcasetresoar. Om dit te kunnen doen heb je wel een account nodig. Heb je dat niet en wil je dat niet? Mailen mag natuurlijk ook naar coldcase@tresoar.nl of laat het reactie op dit blog achter.
Om de cold cases zo breed mogelijk bekend te maken onder het grote publiek hebben we óók jouw hulp nodig. Dit kun je doen door onze berichten te delen, te retweeten en je vrienden/familie/kennissen/collega's over de cases te vertellen.


Cold Case Tresoar is op zoek naar ambassadeurs

Als ambassadeur van het Cold Case team ga je enthousiast en fanatiek aan de slag met delen, retweeten, liken en reageren. Zoals gezegd wordt op deze manier de cold case zo breed mogelijk bekend gemaakt en dus meer kans op een oplossing. Als je ambassadeur wilt worden hoef je alleen maar een bericht achter te laten op één van onze social media kanalen of een e-mail te sturen.
Wij maken je dan publiekelijk bekend als ambassadeur. Op verschillende manieren worden ambassadeurs van Cold Case Tresoar af en toe extra in het zonnetje gezet maar bovenal zijn we je gewoon erg dankbaar!

Wat te vinden op dit blog?

Op dit blog kun je alle algemene informatie over de cold cases makkelijk vinden die we ook op onze facebookpagina hebben gezet. Op onze facebookpagina wordt ook een hoop gereageerd. Ook zonder account kunt u deze reacties gewoon lezen. www.facebook.com/coldcasetresoar
Geen opmerkingen:

Een reactie posten